Tack för ditt förslag

Nu är ditt förslag inskickat. Du kan när som helt ändra till förslag och skicka in det igen fram t.o.m. sista dagen.

Lyckevägen Åsaka

Under våren 2019 kommer denna lekplats att rustas upp. Lekplatsen ligger belägen i nordvästra Åsaka, längs Landbovägen mellan Skogsliden och Lyckevägen. Var med och tyck till!
Välj bakgrundsbild
Lekplatsutrustning

Dra in och släpp den lekplatsutrustning du vill ha på din lekplats. Försök hålla dig innanför den röda linjen, där den befintliga lekplatsen finns idag. Scrolla i rullisten för att hitta fler lekredskap. Du kan klicka på bilderna nedan för att se en större bild av dem och högerklicka för att rotera objekten på lekplatsen (detta kräver att det finns ledigt utrymme runt objektet). Dessa lekmaterial är ett urval av lekutrustning med lite olika funktioner, när lekplatsen byggs kan vissa lekmaterial komma att bytas ut till liknande.

Saknar du något lekredskap som du tycker borde finnas med på lekplatsen? Skriv gärna detta i kommentaren innan du skickar in ditt förslag så tar vi med oss detta!

När du valt ett lekredskap och släppt dem på lekplatsen så kommer du att se att det tar upp en större yta, detta är för att det finns ett säkerhetsavstånd runt alla lekredskap som ser till att de inte står för nära varandra och så att man inte ska skada sig på andra lekredskap om man skulle råka trilla.

Samtidigt som du bygger upp din lekplats kommer budgeten att minska, så det gäller att prioritera så att du får en så bra lekplats som möjligt. Denna budgeten är till för att köpa in lekredskap till lekplatsen, sedan finns det en annan budget för arbetskostnader och bl.a. parkbänkar.

Varje användare kan skicka in ett förslag, men du kan ändra ditt inskickade förslag fram t.o.m. sista dagen.

Följ länken för att se hur lekplatsen ser ut i dagsläget: http://www.trollhattan.se/startsida/bygga-bo-och-miljo/natur-och-parker/lekplatser/lista-over-lekplatser-i-trollhattan/


Visa rutnät
Du måste logga in
Budget 200 000 kr
Kostnad för din lekplats
Totalt: 0 kr
Kvar 200 000 kr
Namn