Skapa ett användarkonto

Fyll i formuläret nedan och klicka på Skapa konto för att registrera dig och skapa ett användarkonto.

Användarnamnet används endast för inloggning. Det kan med fördel vara din e-postadress så är det lätt att komma ihåg det.

Fält marker­ade med * är obligatoriska.­

När du har registrerat dig får du ett e-postmeddelande med en länk där du måste bekräfta att det är ditt e-postkonto (ett bekräftelsemail).

Om du inte får något e-postmeddelande inom kort bör du först kontrollera att det inte har fastnat i ditt spam-filter. Hittar du inget e-postmeddelande där heller kan du kontakta oss så hjälper vi dig.

Klicka på länken villkoren nedan för att läsa om hur vi använder dina registrerade uppgifter.

Användarnamn
 
E-postadress
 
Förnamn
Eftenamn
 
Postnummer
Ort
 
Födelseår
 
 
 
 
villkoren  

Villkor

För att du ska kunna skapa din egen lekplats behöver du registrera ett konto.
Följande uppgifter behöver vi om dig:
- Användarnamn
- E-postadress
- Ålder

Så här använder vi dina uppgifter:
Inga av de uppgifter du lämnar när du registrerar ett användarkonto publiceras offentligt. E-postadressen behövs för att kunna bekräfta ditt konto samt för att kunna återställa ditt lösenord om du skulle glömma det. Dina övriga uppgifter behöver vi för att kunna göra en statistisk överblick över vilka som deltar i projektet.

Godkänn villkoren
Genom att du kryssar i rutan "Jag har läst och accepterar villkoren" och skapar ditt konto, medger du att Trollhättans Stad får använda dina registrerade uppgifter, på det sätt vi beskrivit ovan. Dina registrerade uppgifter kommer att hanteras i enlighet med PUL/GDPR.

Du har rätt att få information om de uppgifter som finns registrerade om dig. Du kan också begära rättelse om uppgifterna skulle visa sig vara felaktiga.